Skocz do zawartości

[przerzutka tył] SLX Shadow czy jest z odwrotną sprężyną

bloszek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

szperam po allegro. I nie mogę znaleźć nigdzie przerzutki SLX Rapid Race - odwrotna sprężyna. Mam obecnie XT`ka bodajże z 2007 i bardzo przypadło mi do gustu rozwiązanie odwrotnej sprężyny. Jednak przerzutka ma już swoje luzy i niestety, ale na przyszyły sezon muszę ją zmienić. Bardzo podpasował mi SLX lub XT Shadow. Stosunek ceny do jakości, ale nie mogę nigdzie znaleźć SLX z odwrotną sprężyną. Czy wogóle shimano robiło na ten rok takie przerzutki?

Pozdrawiam

Napisano

Kurde szkoda. Może poczekam troche i wypuszczą na 2010 ?? :devil: Shadow z odwrotną sprężyną zarówno XT i SLX bo bardzo mi przypadło do gustu rozwiązanie odwrotnej sprężyny. Przydatne szczególnie na podjazdach.

Napisano

Nie jestem pewien, czy konstrukcja przerzutki na to pozwala, aby zamontować odwrotną sprężynę. Poza tym w 2010 roku Shimano raczej nie wypuści nic nowego z grup SLX i XT, bo na ten rok jest odświeżona grupa Deore...

Napisano

Nie jestem pewien, czy konstrukcja przerzutki na to pozwala, aby zamontować odwrotną sprężynę. Poza tym w 2010 roku Shimano raczej nie wypuści nic nowego z grup SLX i XT, bo na ten rok jest odświeżona grupa Deore...

Konstrukcja Shadowa nie pozwala na zamontowania odwrotnej sprężyny, przynajmniej Shimano tak twierdzi B) A co do nowej lub odświerzania grup to na przyszłe lato już coś powinno być (SLX był dostępny rok temu, a teraz Deore).

Co do wyboru SLX a XT to bierz XT.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...