streetbiker Napisano 6 Października 2009 Napisano 6 Października 2009 Mam pytanko czy mogę zmienić hamulce z mechanicznych na hydrauliczne i zostawić tarcze tzn czy hydrauliczne mają takie same mocowania itp. Oczywiście wymiana klocków na 100 %
blair7 Napisano 6 Października 2009 Napisano 6 Października 2009 Proponuje poczytac troche forum a wszystkie niejasnosci zostana rozwiane. tarcze i adaptery sa takie same, natomiast wszystko inne musi zostac wymienione
streetbiker Napisano 6 Października 2009 Autor Napisano 6 Października 2009 Dzięki za pomoc tak też przypuszczałem ale chciałem rozwiać wątpliwości żeby się nie machnąć przy zakupie hydraulicznych np jednym niepasującym mocowaniem które później możne się okazać np bardzo drogim elementem. Na razie siedzę, czytam i nic innego nie robię ale potrzeba sporo czasu żeby nabrać minimalnego doświadczenia.
blair7 Napisano 7 Października 2009 Napisano 7 Października 2009 Problem pojawia sie tylko i wylacznie przy zakupie tarcz, badz adapterow avida, poniewaz avid ma nieco inna rozmiarowke
streetbiker Napisano 7 Października 2009 Autor Napisano 7 Października 2009 Problem pojawia sie tylko i wylacznie przy zakupie tarcz, badz adapterow avida, poniewaz avid ma nieco inna rozmiarowke O właśnie na takie odpowiedzi czekałem czy nie ma gdzieś jakiś myków które już ktoś przede mną przerabiał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.