savu Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 witam, mam problem...mianowicie zepsula mi sie os w tylniej piascie (poprostu rozwalil sie gwint) i tu mam dylemat... czy jezeli chce wymienic sama os to musi byc ona dopasowana do piasty czy moze byc z innej firmy?
TocaS Napisano 9 Września 2009 Napisano 9 Września 2009 witam, mam problem...mianowicie zepsula mi sie os w tylniej piascie (poprostu rozwalil sie gwint) i tu mam dylemat... czy jezeli chce wymienic sama os to musi byc ona dopasowana do piasty czy moze byc z innej firmy? Jaka to oś, jaki rower, piasta, kasetę masz czy wolnobieg ?? W sumie w obydwóch przypadkach nie ma problemu z dokupieniem ośki, nie muszą być tej samej firmy.
savu Napisano 10 Września 2009 Autor Napisano 10 Września 2009 piasta Joytech Loose Ball 36H jest to piasta na kasete os jest taka co dostalem orginalnie;] http://www.rowerowy.com/czesci/piasty/osrmdquill myslalem o czyms takim bedzie pasowac do WW piasty?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.