Wojteksl Napisano 28 Sierpnia 2009 Napisano 28 Sierpnia 2009 Witam! Szukam współtowarzyszy do pojeżdżenia po Sądeczczyźnie (górkach oczywiście). Chciałbym się wybrać na ok. tydzień z noclegiem w Szczawnicy lub Piwnicznej. Mam czas od 1 do 15 września. Będę jechał z Wrocławia. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Wojtek
Adamek62 Napisano 30 Sierpnia 2009 Napisano 30 Sierpnia 2009 Witam! Szukam współtowarzyszy do pojeżdżenia po Sądeczczyźnie (górkach oczywiście). Chciałbym się wybrać na ok. tydzień z noclegiem w Szczawnicy lub Piwnicznej. Mam czas od 1 do 15 września. Będę jechał z Wrocławia. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Wojtek interesuje Cie teren czy asfalt ? noclegi w kwaterach prywatnych czy namiot ? wiek Twój ?
Wojteksl Napisano 30 Sierpnia 2009 Autor Napisano 30 Sierpnia 2009 Witaj! Interesuje mnie teren, asfalt jako dojazd. Noclegi chciałbym załatwić na kwaterze. Mój wiek: 28 Jakby co to podaję też tel: 606806235, bo rzadko teraz zaglądam do sieci. Pozdrawiam! Wojtek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.