almaster Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak w temacie. Oddaję nową obręcz nie długo jak tylko kupie do zaplatania. Moje pytanie brzmi, czy kupić mogę obojętnie jakiej długości szprychy, a oni sobie dotną?
Mod Team Lookas 46 Napisano 5 Sierpnia 2009 Mod Team Napisano 5 Sierpnia 2009 Nie ma takiej opcji żeby docinać szprychy, muszą być dobrane dokładnie.
almaster Napisano 5 Sierpnia 2009 Autor Napisano 5 Sierpnia 2009 A jaką długość mam wziąć do obręczy 26 na 32 szprychy?
Bizon Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Wszystko zależy od modelu obręczy i piasty.To nie jest tak chop siup .Trzeba zmierzyć obręcz i piastę wpisać do kalkulatora i ten obliczy Ci odpowiednią długość szprych .Tutajco nieco o tym.Chodź czasem głupoty wychodzą z tych kalkulatorów.Najprościej zanieś obręcz i piastę do serwisu na miejscu Ci dobiorą szprychy .No chyba ,że nie maja tych szprych które Ci interesują wtedy musisz sam policzyć.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.