psp360 Napisano 27 Lipca 2009 Napisano 27 Lipca 2009 Witajcie ! mam w rowerze napęd shimano Tourney (oprócz przedniej przerzutki) czyli raczej słaby. ogólnie nie jest bardzo zużyty tył, korba już nieco bardziej. I teraz tak obecnie mam w rowerze za krótki suport przez co nie można dobrze dokręcić korby przez co sama się odkreca i lata na boki. Sytuacja jest nastepująca gdybym miał kase to kupił bym cały napęd, ale niestety skombinowałbym tylko ok 150zł. co moze starczyc max na suport + korba, ale martwie sie ze sie szybko zniszczy z powodu ze tył i łańcuch zostaną stare i nie zgra się to dobrze. Najchętniej kupiłbym sam suport, jednak podobno może on potem nie pasować do nowej korby. Co sądzicie o tej sytuacji ? I od razu znajdźcie mi jakiś suport na allegro w cenie do 30zł, żeby trochę posłużył rozmiar 68x113
Gazda Napisano 27 Lipca 2009 Napisano 27 Lipca 2009 http://www.allegro.pl/item692171621_suport...aszynowych.html Przejechał ze mną 2k km i jest jak nowy.
psp360 Napisano 27 Lipca 2009 Autor Napisano 27 Lipca 2009 Sorki po pierwsze sie pomysliłem bo suport ma byc 118 mm. Kupie ten co Gazda dał a osprzet cały kupie jak zmienie koła na takie pod kasete a nie pod wolnobieg jakie mam obecnie, pozdro !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.