Kanonier Napisano 26 Lipca 2009 Napisano 26 Lipca 2009 Witam, Temat nie związany z rowerami ale może przysłuży się też forumowiczom. Przepraszam adminów/modów jeśli złamałem jakąś część regulaminu ale nie dopatrzyłem się tego w nim:) Sprawa wygląda następująco - ciągle rozszerzamy swoją działalność i tym razem przyszła pora na projekty, realizacje oraz pielęgnacje ogrodów. www.ogrodnictwo.of.pl - strona szkółki www.florapark.pl - strona nowej oferty I jakie korzyści może przynieść to forumowiczom? Otóż osoba, która znajdzie klienta, który skorzysta z naszych usług dostanie od tego odpowiednią prowizję (coś w stylu przedstawiciela handlowego) I tak przykładowe stawki jakie jestem w stanie wypłacić forumowiczom za pośrednictwo/znalezienie klienta (wartość względna zależna od klienta ale orientacyjnie tak to wygląda): 1. Projekt ogrodu + urządzenie - 70zł 2. Projekt ogrodu (kosztorys, wizualizacja itp.) - 10zł 3. Usługa w stylu koszenie trawy, strzyżenie krzewów a) jednorazowe - 10zł stałe (abonamentowe) - 20zł Oferta głównie dla Małopolski ze względu na koszty dojazdu, czas pokonywania danej trasy itp. Oczywiście w grę wchodzi każdy rejon Polski ale w takich wypadkach już koszta znacznie się zwiększają (dojazd itp.) W przypadku jakichkolwiek prac w ogrodzie klient nie musi posiadać żadnego sprzętu/urządzeń itp. - wszystko jest w naszym zakresie. Koszt całkowity ustalam indywidualnie z klientem ponieważ zależne jest to od ukształtowania terenu, wykonywanych prac, wykorzystanych roślin czy innych materiałów. Jestem użytkownikiem forum od jakiegoś czasu, nie jestem żadnym naciągaczem ani nic w tym stylu. Zasady myślę, że są proste:-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.