stanleypaw Napisano 23 Lipca 2009 Napisano 23 Lipca 2009 Czy można rozebrać na czynniki pierwsze te avidy? Chodzi mi o tuleję.
Mod Team durnykot Napisano 23 Lipca 2009 Mod Team Napisano 23 Lipca 2009 Wszystko można rozebrać, pytanie, czy można złożyć? Pytanie dociekające- chodzi o klamki czy hamulce? Jeśli klamki- teoretycznie są ( należy wybić pin ) , hamulce są rozbieralne w całości. Czemu chcesz rozebrać?
stanleypaw Napisano 23 Lipca 2009 Autor Napisano 23 Lipca 2009 Chodzi mi o tuleję w szczękach, bo dostało się dużo piachu i chciałbym porządnie wyczyścić
Mod Team durnykot Napisano 23 Lipca 2009 Mod Team Napisano 23 Lipca 2009 Szczeki są rozbieralne w całości- ściagasz z piwotu/piwota? i wszystko po kolei mozna rozłozyć- ale, jak pamietam, najczęściej brud gromadził sie na własnie na piwocie. Tuleja jest dosyc ciasno spasowana- jesli się nie mylę- i nie wydaje mi sie aby była konieczność wyciagania tej tulejki. Lepiej dobrze wyczyścic i nasmarować części współpracujące ze sobą ( piwot,i wewnętrzną część tuleki ) i to w zupełności wystarcza.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.