adam1 Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Witam Was,czy ktoś jechał ostatnio zielonym ze skrzycznego na baranią g?Ciekawi mnie czy leśnicy posprzątali ten drzewostan ,który poległ 3 sezony temu pomiedzy magurą a baranią.
Ecia Napisano 9 Lipca 2009 Napisano 9 Lipca 2009 Ten to już dawno posprzątali. Mogły się natomiast pojawić nowe niespodzianki po ostatnich pogodowych breweriach.
a0h93077 Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 Witam No proszę ktos po naszych Beskidach jeszcze jeździ Pozdro
foxiu Napisano 24 Lipca 2009 Napisano 24 Lipca 2009 jasne ze jeździ - sprawdź linka w mojej sygnaturce
adam1 Napisano 25 Lipca 2009 Autor Napisano 25 Lipca 2009 jutro na przykład,sie jeździ,kolejką do Żywca( 6.20k-ce) a póżniej na miziową rysianke itd
_-Paweł-_ Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Jak nie pojadę na Jurę (no co się k%#$@& zanosi niestety) to chyba sobie "strzelę" omawianą trasę - ostatnio jechałem przez Malinowską skałę i na salmpol i leśnicy trochę swoim działaniem dali się we znaki ale w takim miejscu gdzie i tak trzeba było tarabanić rower na plecach (tyle ze zamiast szlakiem po kamieniach to laskiem między drzewami bo "las" leżał na szlaku). Jak co to wrzuce pare fotek.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.