lliper Napisano 26 Czerwca 2009 Napisano 26 Czerwca 2009 Mam pytanko dotyczące piasty qr20 posiadam ową piaste lecz nie kompletną. posaidam jedno łożysko i całą tą sztywną oś ale dowiedziałem sie że pomiedzy jednym a drugim łożyskie powinna być jeszcze tuleja lecz nie wiem czy to prawa i chce sie upewnic i czy jak ma być tam ta tuleja to czy ma sie obracać Proszę o szybką odpowiedz...Z góry THX
DominikM Napisano 27 Czerwca 2009 Napisano 27 Czerwca 2009 Prawie wszystkie piasty QR20 mają podobną budowę : Tuleję będziesz musiał kupić u dystrybutora, albo dotoczyć, brakuje podstawowej informacji - CO TO ZA PIASTA ?
lliper Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Napisano 28 Czerwca 2009 To jest piasta blodlines pro remborn. Kupiłem nowe łożyska teraz, a moge jeżdzić na tych samych łożyskach teraz bez tej tuleji przez jakiś czas ?? bez jakiegoś katowania tej piasty nie powinno sie chyba nic stać??
DominikM Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 O ile po zaciśnięciu nie ma luzów a łożyska solidnie siedzą w gniazdach, nic się nie powinno stać.
lliper Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Napisano 28 Czerwca 2009 ale tak czy tak musze tą tuleje wytoczyć bo wątpie czy dostane taką gdzieś
DominikM Napisano 28 Czerwca 2009 Napisano 28 Czerwca 2009 Napisanie maila albo telefon nie boli : http://reborn.com.pl/index.html
lliper Napisano 28 Czerwca 2009 Autor Napisano 28 Czerwca 2009 nom zadzwonie jutro dzięki kolego za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.