Gość sss1sss1 Napisano 24 Maja 2009 Napisano 24 Maja 2009 Witam Korki oraz chęć zrzucenia paru kilogramów coraz bardziej przekonują mnie do kupna roweru. Do pracy mam 7 km w jedną stronę, głównie są to jezdnie. Trafią się drogi gruntowe (mniej) i kostka (więcej - Wrocław ) Od czasu do czasu warto by było pojechać na jakąś wycieczkę, wtedy już mógłby być koniezny rower górski. Chciałbym tez żeby jazda nie męczyła i nie krzywiła mi kręgosłupa, mam prawie 2 m wzrostu. Jaki rower polecilibyście? Z góry dziękuję.
Pytanie
Gość sss1sss1
Witam
Korki oraz chęć zrzucenia paru kilogramów coraz bardziej przekonują mnie do kupna roweru.
Do pracy mam 7 km w jedną stronę, głównie są to jezdnie. Trafią się drogi gruntowe (mniej) i kostka (więcej - Wrocław
)
Od czasu do czasu warto by było pojechać na jakąś wycieczkę, wtedy już mógłby być koniezny rower górski.
Chciałbym tez żeby jazda nie męczyła i nie krzywiła mi kręgosłupa, mam prawie 2 m wzrostu.
Jaki rower polecilibyście?
Z góry dziękuję.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.