Skocz do zawartości

[wypad] KPN

olecki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzisiaj machnąłem niezłą traskę, mój rekord jednej wyprawy, zrobiłem 80 km ;) Do Puszczy Kampinoskiej, z czego około 25km to bujanie się po samym Parku :D Trasa jaką zrobiłem to: Komorów - Pruszków - Ożarów - Lipków - Truskaw, w Truskawiu wjechałem w Kampinoski Park Narodowy. Potem żółtym szlakiem kończącym się w Lesznie. Leszno - Borzęcin Duży - Topolin - Umiastów - Ołtarzew - Pruszków - Komorów :D Generalnie bardzo mi się podobało, zmęczyłem się strasznie, nogi bolą, do tego troszke zmarzłem pod koniec. Mimo to banan na twarzy do tej pory, niesamowita satysfakcja :D W KPNie jest kozacko, piękne widoki. Trzeba tylko uważać na oznaczenie szlaków, niekiedy mało widoczne są na drzewach, przez to zgubiłem się i straciłem prawie godzinę. No i momentami za dużo piachu. Zapraszam do obejrzenia fotek :D

http://picasaweb.google.com/olecki93/rowerumpinos210409#

• Mod Team
Napisano

Polecam w takim razie zajrzeć do waszego forum regionalnego i tam ustawiać się na takie rzeczy.

klik

Tyle tylko, że chwilowo jest zakaz wjazdu do lasu, kto nie przestrzega płaci sporo bo aż 500 zł :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...