olecki Napisano 21 Kwietnia 2009 Napisano 21 Kwietnia 2009 Dzisiaj machnąłem niezłą traskę, mój rekord jednej wyprawy, zrobiłem 80 km Do Puszczy Kampinoskiej, z czego około 25km to bujanie się po samym Parku Trasa jaką zrobiłem to: Komorów - Pruszków - Ożarów - Lipków - Truskaw, w Truskawiu wjechałem w Kampinoski Park Narodowy. Potem żółtym szlakiem kończącym się w Lesznie. Leszno - Borzęcin Duży - Topolin - Umiastów - Ołtarzew - Pruszków - Komorów Generalnie bardzo mi się podobało, zmęczyłem się strasznie, nogi bolą, do tego troszke zmarzłem pod koniec. Mimo to banan na twarzy do tej pory, niesamowita satysfakcja W KPNie jest kozacko, piękne widoki. Trzeba tylko uważać na oznaczenie szlaków, niekiedy mało widoczne są na drzewach, przez to zgubiłem się i straciłem prawie godzinę. No i momentami za dużo piachu. Zapraszam do obejrzenia fotek http://picasaweb.google.com/olecki93/rowerumpinos210409#
scrubby Napisano 22 Kwietnia 2009 Napisano 22 Kwietnia 2009 No to zwiększ ilość km w samej Puszczy... :-) Poczujesz się od razu jakbyś dostał od życia tak z 50 km gratis ;-) Jak bedziesz się znów wybierać - napisz do nie, może razem brykniemy ? P.S. Zajrzyj na everytrail.com -> user SCRUBBY mam tam kilka "60", z tego min. 40 po KPN.
KrzYchuu Napisano 27 Kwietnia 2009 Napisano 27 Kwietnia 2009 Mieszkam na Bemowie więc mam 7km do KPN jak będziecie jechać i mi dajcie znać.
Mod Team Pixon Napisano 3 Maja 2009 Mod Team Napisano 3 Maja 2009 Polecam w takim razie zajrzeć do waszego forum regionalnego i tam ustawiać się na takie rzeczy. klik Tyle tylko, że chwilowo jest zakaz wjazdu do lasu, kto nie przestrzega płaci sporo bo aż 500 zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.