Skocz do zawartości

[Zaproszenie]

crow

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałbym zaprosić wszystkich na stronę

http://kolarstwo-szosowe.pl

Znajdziecie tam naprawdę wiele o kolarstwie szosowym i torowym ale i nie tylko.

Już niedługo powstanie dział dotyczący MTB i BMX tak wiec chętnych do pomocy w rozwoju tych działów zapraszam, dane kontaktowe znajdziecie na stronie.

Również niedługo powstanie dział regionalny i bedzie można znaleźć informacje na temat zawodów, ich wyniki jak i konkretne informacje dotyczące zbiorowych treningów zarówno na szosie jak i w terennie

Jeszcze raz chętnych do współpracy zapraszam!!!!

Napisano

Ładnie, odsyłacz na Twojej stronie pt. "forum" przenosi tutaj, sugerując że to Twoje forum prywatne związane ze stroną :D Ja bym to dał do linków..

Pierwszy link w Twoim poście prowadzi do tego forum, ale nie działa.

naprawdę wiele o kolarstwie szosowym i torowym ale i nie tylko
Nie chcę być złośliwy, ale to jest hiperbolizacja do kwadratu.. Ja znalazłem głównie linki do wikipedii, linki do YT, linki do stron, Twój rower.. O przepraszam, z twórczości własnej obszerny dziennik :)

Nie żebym coś miał do Ciebie, ale jestem zwolennikiem stron z treścią i oryginalnych, nie odtwórczych.. A słowo "wiele" zobowiązuje.

Napisano

Wiem że do mnie nic nie masz ale, PZKol jak I tor-pruszkow2009.pl udostępniają materiały za podaniem źródła, jak będe miał sam coś do napisania to napiszę to samemu.

Strona stworzyłem ponad 30 dni temu, nie jestem znawcą Html i wygląda jak wygląda ale chcę ja prowadzić dla samego siebie a może przy okazji ktoś skorzysta.

Co do linku na mojej stronie do forum to zostało to uzgodnione z administratorem tej strony jak i to żebym mógł umieścić ten post z zaproszeniem.

Pozdrawiam redakcje forumrowerowe.org

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...