biker80JG Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Witam. Mam problem z dokładnym wyregulowaniem tej manetki z tylną przerzutką (XTR). NIby wszysko jest ok gdy zrzucam i wrzucam po jednej zebayce. Problem zaczyna sie robic zwłaszcza jak zrzucam naraz po 2 przełozenia nieraz wskoczy odrazu a nieraz mimo ze słyszcze na manetce podwójne klkiniecie musze jeszcze lekko ja nacisac w dól bo łacuch sie nie zazembił.. moze ktos miał taki problem moze trzeba cos lekko podregulowac a boje sie grzebac w niej bo jak raz ruszyłem to całkowicie rozregulowałem... moze namieszałem wiec w skrócie :-) słysze dwa klikniecia na manetce - łancuch nieraz dwie koronki pojdzie w dol nieraz nie ;-)
pawellldef Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 Witam:D Mialem podobny problem i okazalo sie, ze linka byla poluzniona... Naciaglem ja lekko pokretlem przy manetce i wszystko cyka jak nalezy. (manetka LX '08, przerzutka SLX) pozdrower
biker80JG Napisano 5 Marca 2009 Autor Napisano 5 Marca 2009 zebym znowu cos nie poprzestawiał. Przekrecic pokretło na manetce w kierunku zgodnym ze wskazówkami zegara tj do siebie?
pawellldef Napisano 5 Marca 2009 Napisano 5 Marca 2009 tak jakbys zakrecal sloik Czyli w prawo zgodnie ze wskazowkami zegara
biker80JG Napisano 5 Marca 2009 Autor Napisano 5 Marca 2009 Dzięki za pomoc zrobiłem jak mówiłes i pomogło.... choc trzeba to przekrecac bardzo delikatnie nie jak słoik ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.