KAZUMI Napisano 10 Lutego 2009 Napisano 10 Lutego 2009 Poszukuje osoby, chętnej podjąć się zrobienia strony internetowej z czasem, która miała by się przekształcić w wortal (program rozwojowy). Na stronie planowane jest umieszczenie bazy danych z wyszukiwarką, galerie, pliki do ściągnięcia itp... Czas realizacji od czerwca do października/listopada. Wynagrodzenie na umowę o dzieło. Mile widziana osoba z okolic Trójmiasta ale nawiążę kontakt i ewentualną współpracę z ludźmi z całej polski
squarem Napisano 10 Lutego 2009 Napisano 10 Lutego 2009 Ja tam mogę pomÓc tak o coś html napisać jakby co ;-)
Sel Napisano 15 Lutego 2009 Napisano 15 Lutego 2009 Eee, a zdajesz sobię sprawę jaki to koszt KAZUMI ? ;-)
KAZUMI Napisano 15 Lutego 2009 Autor Napisano 15 Lutego 2009 Zdaje sobie z tego sprawę i dla tego z własnej kieszeni nie będę tego finansował Udało mi się już znaleźć odpowiednią osobę i to w cale nie za takie straszne pieniądze
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.