Zielon Napisano 5 Lutego 2009 Napisano 5 Lutego 2009 Hej, Przed chwilą kupiłem strokera na 185mm, teraz mam w planach kiere, mostek, opony, łańcuch, korbe, sprocket, widelec(sztywny) i inne Jeżdżę na Destroyer i Duro(zmieniam na NS Capital, lub Bitch) w wakacje Co kupić?? Kiera, jaka?? Distrisct to good wybór?? Mostek NS QUARK PRO fioletowy, bo będzie za######i**** pasował do roweru Łańcuch Dartmoor VERT PRO?? jaki szerszy czy cieńszy?? a możne jakiś inny?? tan ma super design i złoty kolor, wypas.. Korba Octan ONE 3PCS i sprocket OCTANE (białą korba lub czarna i fioletowy sprocket) bo już białe mama Pancaki Widelec, RNS? Fundamental?? najlepiej aby miał zaczep pod tarczę, może Dartmoor lub ROMED?? co wybrać?? Opony mogą być takie?? http://allegro.pl/item544256553_maxxis_cro...ar_komplet.html zależy mi na streetowych i na lekkich za normalna kasę! ! Kupie części nawet używane jak macie coś takiego jak napisałem wyżej Czekam na pomoc Pozdrawiam NS Quark PRO Fioletowy, już też kupiony, teraz jaka kierę i inne w/w częśći kupić?? Dartmoor Vert PRO Gold też już kupiłem... Teraz kwestia opon: Kenda K-RAD, Kenda KINIPTION, Czy Schwalbe TABLE TOP?? Dartmoor Vert PRO Gold też już kupiłem... Teraz kwestia opon: Kenda K-RAD, Kenda KINIPTION, Czy Schwalbe TABLE TOP??
kopaczus Napisano 5 Lutego 2009 Napisano 5 Lutego 2009 Table Top albo Maxxis HolyRoller, zdaje się częsty wybór dirtowych pr0sów wszelkiej maści.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.