Tadziuu Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 No czyli tak jak w temacie... Czy rower NS Holy nadaje sie dla poczatkujacego ?? Tu zalaczam link : http://www.rowerowy.com/rowery/northshore/holy.html Dopiero zaczynam przygode z streetem ale podstawy znam ..wiecie bunny hop... manual i takie tam... No i mam zamiar zakupic owy sprzecik ale nie wiem czy bedzie dobry... czy wytrzyma to wiem..rama suburban... kiera jalapeno.. mostek quark... ale czy na pewno ?
mane Napisano 4 Października 2008 Napisano 4 Października 2008 Rower wytrzyma na pewno, ale lepiej odpowiedz sobie na pytanie czy wytrzymają Twoje nadgarstki i ręce na sztywnym widelcu i czy na pewno chcesz ss, czy może jednak przerzutka. Osobiście gdybym przerzucał się na street, to myślałbym o rowerze z jakimś uginaczem i przerzutką.
Tadziuu Napisano 4 Października 2008 Autor Napisano 4 Października 2008 O to chodzi ze juz mialem przezutke i przezucilem sie wlasnie na singla... Po drugie mialem Marzocha na przod i mi pekl ;/;/.... teraz mam jakis dziadowy Sr Suntour XCR czy jakos tak... Juz wole sztywniaka... A nadgarstki wytrzymaja ^^
zido Napisano 5 Października 2008 Napisano 5 Października 2008 ns holy to dobry sprzęt! A zawsze z czasem można sztywniaczka zmienić na coś innego i moze lepiej bedzie sprzedać te 2vki i kupić jakąś tarcze, ale moze nie odrazy (zobacz jak sie bd sprawować). Zobacz sobie tez taki rower jak author exe 24 - podobny do holy.
Tadziuu Napisano 6 Października 2008 Autor Napisano 6 Października 2008 He... no wlasnie sprzedaje swojego bika i kupuje tego Holy bo bardzo mi sie podoba i kumple mi go doradzaja ...a z tymi v-kami nie ma problemu bo mam dwa hydrauliki pod tarcze jak cos ;P Moze jeszcze ktos ma jakies opinie o tym rowerku ?? moze o jego osprzecie ??
Xard Napisano 6 Października 2008 Napisano 6 Października 2008 Rower na pewno wart każdej złotówki i wart uwagi każdego początkującego lub średnio-zaawansowanego streetowca i dirtowców. Samemu na nowych częściach cieżko byłoby złozyć w tej cenie coś podobnego. Do tego jeżeli waga jest prawdziwa to wypada naprawdę nieźle. Mając pieniądze i będąc zdecydowany na ten typ jazdy nie ma co się zastawnawiać.
zido Napisano 6 Października 2008 Napisano 6 Października 2008 kupuj holy jak jeszcze masz okazje, bo już sie kończą nówki 1 minusem takim bardziej wizualnym jest to ze jak wywalisz vki to zostaną Ci te wystające piwoty w widelcu
Najacz Napisano 11 Kwietnia 2009 Napisano 11 Kwietnia 2009 Czesc, mam pytanie ;] Czy nes holy 09 nie bedzie na mnie za duza skoro mam tylko 165cm wzrostu? Na 100% jeszcze urosne ale nie wiem czy nie bede sie meczyl jesli bedzie za duza?? I sorry za odkopywanie starego tematu ale nie chcialem juz zakladac nowego ;]
zido Napisano 12 Kwietnia 2009 Napisano 12 Kwietnia 2009 hmm no ewentualnie jak na razie to mozesz wyglądać na tym ns holy jak na rowerze z kołami 26 ale pewnie szybko urośniesz ;P a mniejszych ram zabardzo nie kupisz. bierz i sie nie zastanawiaj ;P
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.