korzyniak Napisano 3 Września 2008 Napisano 3 Września 2008 Witam, Szukam chętnych do takiej prawdziwej wyprawy rowerowej po jeziorach warmi i mazur.Wypad oczywiście na jakiś tydzień.Trasa będzie liczyć ok 700km.Temat zakładam już teraz żeby zebrało się jak najwięcej chętnych.Trasa jaka mnie interesuje to zobaczyc wiekszość dużych jezior na mazurach.Trase zawesze można ustalić potem ale póki co szukam odważnych bikerów.Spanie pod namiotem jazda w każdą pogode szaleństwo na napotkanych miejscówkach.Dawajcie propozycje trasy mamy wkońcu 10 mies więc można skombinować niezłą wyprawę. Czekam na odpowiedz jak by co to gg jeszcze 7302550 ale wolałbym na forum wszystko pisać. Pozdrawiam
wuju Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Kiedy taka eskapada miałaby mieć miejsce (musiałbym sprawdzić czy dam radę urlop załatwić)? I co rozumiesz przez szaleństwa? :> Dodatkowe pytanie - jakimi rodzajami tras macie zamiar jeździć (asfalt/szutr/teren)?
GdyniaBiker Napisano 5 Września 2008 Napisano 5 Września 2008 Sądząc po rowerze - Kross FR2 - to chodzi o FreeRide Swoją drogą na tym sprzęcie turystyka 100km dziennie to już jest coś dla odważnych Termin to chyba następne wakacje (za "10 miesięcy")...:/
korzyniak Napisano 5 Września 2008 Autor Napisano 5 Września 2008 Tak jest chodzi mi o następne wakacje żeby zebrać jak największą ekipę.Trasa : byłoby wszystkiego po trochu(las,polne drogi,asfalt) ale najwięcej lasu i polnych dróg)No bo na moim sprzęcie więcej niż 100km po asfalcie raczej ciężko obrócić.Przez szaleństwa rozumiem np.gdy jest jakaś fajna górka z kamolcami jakieś błotko po drodze i hopy to chciałbym to wykorzystać i się zabawić w takich miejscach.W drogę chciałbym wyruszyć tak jakoś w pierwszy tydzień wakacji.
marek90 Napisano 6 Września 2008 Napisano 6 Września 2008 Ja się tez oczywiście podłączam Tomku:P:D pośmigamy troche:D
nabial Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 ze tak zapytam ... hopki z sakwami czy przyczepka? calosc wydaje mi sie pomieszana
korzyniak Napisano 7 Września 2008 Autor Napisano 7 Września 2008 Znaczy wiesz będą hopy to ja akurat mam takie sakwy że raz dwa się zdejmie i można poszaleć.Chyba że nikt nie będzie się w takie co bawił i będziemy jechać dalej To jak nabial zainteresowany??
nabial Napisano 7 Września 2008 Napisano 7 Września 2008 nie nie ale zycze doprowadzenia sprawy do konca i satysfakcji z wyjazdu
korzyniak Napisano 30 Września 2008 Autor Napisano 30 Września 2008 Siema zaszła mała zmiana co do terminu wypadu a mianowicie od 20 do 26lipca 2009
Kamiill Napisano 2 Października 2008 Napisano 2 Października 2008 Nie miałem okazji zwiedzać jeszcze tego regionu Polski a wiem, że jest co oglądać. Czasowo myślę że da rade, a przynajmniej jestem dobrej myśli - więc się piszę moje gg: 1305742
korzyniak Napisano 6 Października 2008 Autor Napisano 6 Października 2008 No to bardzo fajnie ze jestes chetny niedługo bede ustalał trase więc się do wszystkich na gg odezwe pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.