fabio Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 Witam. Czy ktoś z Was spotkał się z takim info. w swoim liczniku ? Licznik ogólnie odmówił posłuszeństwa, mruga wartość "0". Pracował dwa sezony bez szwanku. Baterie sprawdzone, odległości pomiędzy czujnikiem a czytnikiem ok. HELP
fabio Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Napisano 15 Sierpnia 2008 jak bym wiedział jak, pewnie spróbuje... podziałem gdzieś instrukcje... możecie mi podpowiedzieć jak to zrobić ?
Filus Napisano 15 Sierpnia 2008 Napisano 15 Sierpnia 2008 przytrzymaj prawa góre na kilka sekund, heh ale nie wiem czy to coś moze dac, warto spróbowac
Rafał87 Napisano 18 Sierpnia 2008 Napisano 18 Sierpnia 2008 chyba lepiej wyjąć baterie i włożyć ponownie, instrukcje można znaleźć w necie bez problemu więc z ustawieniami nie powinno być problemu
krykam Napisano 17 Września 2008 Napisano 17 Września 2008 myśle ze trzeba wyciągnąć baterie i spróbowac włozyć nową
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.