iras76 Napisano 10 Sierpnia 2008 Napisano 10 Sierpnia 2008 witam w związku z tym że reaktywacja authora spaliła na panewce :/, przymierzam się do zakupu nowego roweru po Waszych opiniach zdecydowałem się do zakupu Zyankali T, jednak dzisiaj wygrzebałem takie cuś: http://www.rower.com.pl/index.php?main_pag...ducts_id=272837 i mam pytanko czy warto kupić Świnkę bo jest to rzadko spotykany sprzęt i trudno o jakąś rzetelną opinię, ogólnie "za" przemawia prawie wszystko, ale chciałbym jeszcze poznać Wasze zdanie pozdr
Collery Napisano 13 Sierpnia 2008 Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam, widziałem ostatnio Checker Piga i mogę spokojnie stwierdzić, że wygląda bardzo dobrze. Inną zaletą jest wysoka klasa zamontowanego osprzętu i karbonowe części. Moim zdaniem rower warty zakupu.
iras76 Napisano 14 Sierpnia 2008 Autor Napisano 14 Sierpnia 2008 jedynie mnie martwi waga ramy, skutecznie ogranicza odciążenie roweru :/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.