Kamil93 Napisano 15 Lipca 2008 Napisano 15 Lipca 2008 Czy taki klucz będzie pasował do wszystkich typów przeciwnakrętek od misek suportu?
Miecho87 Napisano 15 Lipca 2008 Napisano 15 Lipca 2008 Popraw link - to po pierwsze, a po drugie dziś już ciężko spotkać suport z przeciwnakrętką (co prawda mam takie dwa, ale raczej w ramach okazów) i miski po obu stronach dokręca się tym samym kluczem (który może być różny w zależności od systemu - HTII, X-Type, GXP kontra ISIS, Octalink, JIS (kwadrat) i pochodne).
Kamil93 Napisano 15 Lipca 2008 Autor Napisano 15 Lipca 2008 http://www.allegro.pl/search.php?string=kl...iwnakr%C4%99tki Wiem, że są mało spotykane ale potrzebny mi klucz do starych rowerów
Miecho87 Napisano 15 Lipca 2008 Napisano 15 Lipca 2008 Wygląda na uniwersalny. Ale swoją drogą mój klucz też jest uniwersalny i to chyba jeszcze bardziej... nazywa się "śrubokręt+młotek", ale jeśli planujesz więcej się bawić z takimi suportami to zakup takiego klucza może być sensowny.
Morf99 Napisano 17 Lipca 2008 Napisano 17 Lipca 2008 jak to zawsze odkręcałem za pomocą młotka i śrubokrętu, co prawda wyglądało to fatalnie ale suport był zdemontowany
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.