kros Napisano 24 Czerwca 2008 Napisano 24 Czerwca 2008 Witam Jutro (25.06) zamierzam zrobić sobie małą wycieczkę okolicami jury.Jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam. Tempo spokojne dystans to ugadania.Ja jestem z Sosnowca.
andi333 Napisano 24 Czerwca 2008 Napisano 24 Czerwca 2008 Może w sobote z nami wyskoczysz na jure poczytaj http://www.forumrowerowe.org/index.php?sho...=39353&st=0 A jak byś się wybierał na jure w innym terminie najlepiej jakaś sobota niedziela to daj znać, ja zawsze chętnie jak tylko będzie czas
kros Napisano 25 Czerwca 2008 Autor Napisano 25 Czerwca 2008 Niestety w weekend jadę do brennej niestety nie na rowerek... Wycieczka fajnista celem okazała się być pieskowa skała do celu pojechałem asfaltem a wróciłem czerwonym szlakiem który jest tak kiepko oznakowany że rany. Dobrze że kupiłem sobie fajna mapka smile.gif wyszło 130 km. No i wreszcie przekroczyłem tysiąc km w tym sezonie ..
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.