Sixer Napisano 17 Listopada 2007 Napisano 17 Listopada 2007 Heja Jakiś czas temu próbowałem wyciągnąc linkę z gripa (x-0) z jednej wyciągnąłem bez porblemu ale w drugiej linka była już troche poszczerbiona i nie zabardzo dało się wyciągnąć... więc głupi postanowiłem ją obciąć i ciachnąłem za krótki kawałek i mam problemik. Wykręciłem wszystkie śrubki by ją rozkręcić, ale nie ma bata nawet nie drgnie... Z góry dzięki za pomoc pzdr. Fotki:
Mathieo Napisano 17 Listopada 2007 Napisano 17 Listopada 2007 Postaraj się zmieniać przełożenia, na jedynce powinna wyjść linka a jak nie to na najwyższym.(zmieniaj oczywiście w manetce przełożenia). pozdrawiam
nabial Napisano 17 Listopada 2007 Napisano 17 Listopada 2007 tam masz przeciez gumowa zaslepke, wiec podnies ja i juz masz wieksze pole dzialania jak nie to sproboj w 2 strone, tzn skrecic jakas penseta ten kawaleczek i wepchnac go powinien wyleciec
Sixer Napisano 17 Listopada 2007 Autor Napisano 17 Listopada 2007 Postaraj się zmieniać przełożenia, na jedynce powinna wyjść linka a jak nie to na najwyższym.(zmieniaj oczywiście w manetce przełożenia).pozdrawiam Na jedynce linka sie chowa wiec nie ma szans zeby wyszła. tam masz przeciez gumowa zaslepke, wiec podnies ja i juz masz wieksze pole dzialania jak nie to sproboj w 2 strone, tzn skrecic jakas penseta ten kawaleczek i wepchnac go powinien wyleciec Gdzie mam tą zaślepke? Pierwsze co zrobiłem to wyciągnąłem zaślepkę Spróbuje z tą pinsetą i dam znać Wie ktos jak rozebrac manetke ?? pzdr Płaski śrubokręt działa cuda temat do zamknięcia:) pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.