Skocz do zawartości

[2008] Wycieczka po Polsce

Piotrek22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Szukam osób chętnych do odbycia wyprawy po Polsce na przełomie kwietnia i maja. Wycieczka 5-7 dniowa wielkość grupy do 4 osób. Trasa i wszystkie sprawy do obgadania przy piwku. Więcej szczegółow prywatnie.

Osoby chętne proszę o kontakt

Mój nr gg to 500377 i meil mlodypit@op.pl

• 2 tygodnie później...
Napisano
Witam

Szukam osób chętnych do odbycia wyprawy po Polsce na przełomie kwietnia i maja. Wycieczka 5-7 dniowa wielkość grupy do 4 osób. Trasa i wszystkie sprawy do obgadania przy piwku. Więcej szczegółow prywatnie.

Osoby chętne proszę o kontakt

Mój nr gg to 500377 i meil mlodypit@op.pl

5-7 dniowa wycieczka po Polce?Hmm ja życze powodzenia:) jeśli rozumiem masz zamiar jechać z pelcakime i portwelem li tylko to jeszcze spokojnie ale jak masz zamiar wyprawe Po Polsce zrobić w kilka dni to powodzenia. Ja z kolegami z Grupy LSTR planuejmy na wakacje 2008 wyprawe dookoła Polski ale to by zajęło tak gdzieś z 2-3 tyg.

www.lstr.waw.pl tam pojawiac sie będą informajce ale to dopiero na wiosne pewnie ...

7-8 dni to można przejchać Polskę w jedną stronę np z gdańska do Zakopanego:) zakladając że masz dobrze znalezione noclegi albo dobry namiot;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

7-8 dni z gdańska do zakopanego?! no chyba że tempem spacerowym z kobietą :) (kobietą która nie jeździ na rowerku...) ja będę próbował w 24 h przejechać z gdańska do domku... ~wadowice :) to taki mały zakład z kumplem... może ktoś się dorzuci do zakładu? ponad 600 km / 24 h...

Napisano

Dookola Polski trase zrobil Igor Czajkowski w 1997. Bylo to 2435 km w 7 dni. Jechal szosa z ekipa ludzi. Z masazysta, mechanikiem, ciuchy w samochodzie, nocowal w hotelach. Przygotowywal sie mieisacami.

Powodzenia w 5 dni ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Co się go tak czepiacie? Przecież wyraźnie napisał "po Polsce", a nie "dookoła Polski".

Szukam osób chętnych do odbycia wyprawy po Polsce na przełomie kwietnia i maja.
Napisano
Co się go tak czepiacie? Przecież wyraźnie napisał "po Polsce", a nie "dookoła Polski".

Sam miałem to napisać. Jak zrobią 700 km w te 5-7 dni i nie wyskoczą za granice naszego pięknego kraju, to będzie to 5-7-dniowa wyprawa po Polsce. Nie muszą być w każdej miejscowości ;).

• 2 miesiące temu...
Napisano

ja z kolei szukam towarzystwa do wycieczki po lubelszczyznie w "dlugi likend" majowy.

czyli 4 dni.

spokojnie, turystycznie.

naleczow, kazimierz i inne ciekawe miejsca warte zwiedzenia.

oczywiscie "klasa turystyczna" czyli spanie w namiotach i gotowanie na butli gazowej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...