mtb_rider Napisano 8 Października 2007 Napisano 8 Października 2007 Witam Muszę kupić sobie suporcik... musi być stosunkowo wytrzymały ( o ile takie są ISIS'owskie ) i stosunkowo lekki... Czekam na Wasze propozycje Pozdrawiam!
mtb_rider Napisano 9 Października 2007 Autor Napisano 9 Października 2007 miałem napisać że bez przedziału... ale chciałbym się zmieścić w 200 ze względów innowydatkowych...rowerowych ale jeśli ktoś zaproponuje super pakiet, sprawdzony droższy... to rozważę i taką propozycję... byle był dostępny 68x113
Morf99 Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 Witam a jaką masz korbe?? bo jest teraz tani zestaw z deore na rok 2008 na sztywną oś i suportem za 220zł. Trzeba sie zastanowić czy warto cały zestaw czy tylko nowy suport
mtb_rider Napisano 9 Października 2007 Autor Napisano 9 Października 2007 pytam o pakiet bo mam race face evolve xc... więc nie warto...
marcin_ostrów Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 Stosunkowo lekki: http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...acturers_id=147 Cięższy i droższy: http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=1529 Ale jak sam piszesz to ISIS : jak się trafi , albo pochodzi dwa tygodnie albo pół sezonu, ryzyko zawodowe M
mtb_rider Napisano 9 Października 2007 Autor Napisano 9 Października 2007 za boplighta podziękuję... a race face sam zajechałem po 5000...dla jednych dużo dla innych mało... dla mnie pół roku to malutko...miałem też tokena... poszedł po 4 miesiącach... po co wymyślili ten isis :/ ma ktoś sprawdzoną propozycję?!
marcin_ostrów Napisano 9 Października 2007 Napisano 9 Października 2007 Według mnie nie ma czegoś takiego jak spawdzona propozycja na ISIS. Albo pada po tygodniu/dwóch albo nie . Cała filozofia. Wymyślił ktoś małe kuleczki i teraz wszyscy wymieniają na potęgę . Pozbądź się RF i kup HII...Przynajmniej zamienniki łożysk tanie M
mtb_rider Napisano 9 Października 2007 Autor Napisano 9 Października 2007 nie chcę się pozbywać rf... jest zbyt ładny ...cała filozofia... trudno... kupię jeszcze raz coś droższego... może FSA Platinum Pro Megaquad... padnie mi szybko to kupię coś taniego...
PiTii Napisano 1 Czerwca 2009 Napisano 1 Czerwca 2009 Na początek chciałbym się przywitać, jako że jestem tu nowy. Mam taki problem: Po roku intensywnego uzytkowania pojawiły mi się luzy na suporcie. Z tego co się zorientowałem to nadaje się to tylko do wymiany. Jako, że moje wydatki znacznie przewyższają fundusz rozglądam się za czymś tanim, jednak nie chce aby był to jakiś szmelc, który złapie luzy po pierwszej nierówności. Z trzech aspektów dobrego produktu (tanie, wytrzymałe, lekkie) celuje zatem w cena/wytrzymałość. Teraz napisze troche o warunkach użytkowania: XC/Maraton/miejska dżungla i naprawde 0 taryfy ulgowej. Niemniej jednak musi być jak najtaniej. Już nie patrze na wage może być nawet pół kg ale żeby mi to pochodziło co najmniej pół roku czyli do czasu jak będe miał więcej pieniędzy. Do tej pory jeździłem na suporcie truvativ (w kross level a4 2007) ale nie wiem jaki model. Jak znam firme to bedzie to zapewne jakiś tańczy, jak np znalazłem: http://allegro.pl/item640107317_suport_tru...s_taniocha.html Czy da rade? Czy może trzeba czegoś droższego? Albo z innej firmy? Prosze o porady. Moja waga to w szczytach 60kg
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.