dada Napisano 19 Września 2007 Napisano 19 Września 2007 Witam Mam zamiar zakupić od kumpla kask który wygrał na zawodach. Jest to kask Shain-a i właśnie niemoge znaleźć na nim jaki to jest model.Pisze na nim dużymi literami Boplight... możliwe że to model Boplight?? pozdrawiam i czekam na odp
Robert Napisano 19 Września 2007 Napisano 19 Września 2007 Wkradł Ci się błąd. Model tego kasku (o ile myślimy o tym samym) to Shain BK90 wyprodukowany dla Boplighta przez co nosi na sobie to logo. Kask jeżeli Ci pasuje jest jak najbardziej wart zakupu. No o ile masz też cenę nie większą niż katalogową (349zł). W celu rozwiana wszelkich wątpliwości odsyłam na http://www.shainhelmets.it
dada Napisano 22 Września 2007 Autor Napisano 22 Września 2007 witam ponownie Tak jak napisałeś to model BK90 Jak myślicie dobry on będzie. Mi on leży.Ale może jest lepsza opcja w tej cenie??
Robert Napisano 23 Września 2007 Napisano 23 Września 2007 To zależy za ile go dostajesz, jeżeli za 350zł to można się rozglądać za innymi kaskami, w tej kategorii cenowej jest dość szeroki wybór. A jeżeli możesz kupić go taniej to ja osobiście bym go kupił. Shain ma świetne kaski o bardzo ciekawym wyglądzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.