damiankk Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Witam, jestem mieszkańcem jakże pięknej Bydgoszczy (dokładnie Szwederowo), mam problem, bo po pierwsze nie mam gdzie jeździć a po drugie nie mam z kim jeździć. Już od 8 latek robie wypady do lasu Kujawskiego, znam chyba już go na pamięć. Mam do was pytanie, gdzie wy jeździcie na tych malowniczych terenach?W Myślecinku też już byłem wiele razy i już mi sie znudził. Może kiedyś się gdzieś umówimy i razem pośmigamy?
radar Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 chłopacy np. z Alternatywy często uderzają na Chełmno wpadnij na Masę to będziesz miał z kim jeździć www.masa.bydgoszcz.pl
agenciara Napisano 31 Sierpnia 2007 Napisano 31 Sierpnia 2007 Proponuje we wszystkie strony świata -na Toruń (Ostromecko, Wałdowo, Zamek Bierzgłowski etc. asfalt & drobny teren), z Torunia można fajnie odbić do Ciechocinka -na Koronowo (Maksymilianowo, Samociążek etc. - szosa, ale da radę terenem) -na Świecie (Strzelce D&G,Borówno Włóki - asfalt - dużo podjazdów ) dalej można na Chełmno -na Poznań (ul. Nakielska do Nakla dalej na Szubin), na dłuższą wycieczkę polecam przejechać się do Żnina i Biskupina, bardzo ładne widoczki . -do Solca Kuj. szosą. -do Chełmna przez Ostromecko.... w sumie w Ostromecku są niesamowite tereny!!! Zgubiłam się tam, ale za to jaki klimat był w lesie -górki fordońskie na małych dystansach kręcę się po Myślu, mieście, szosie Gdańskiej, Jarużynie, na szosie do Torunia, ostatnio zasmakował mi las przy Chemiku.
snuffi Napisano 5 Września 2007 Napisano 5 Września 2007 Ja ostatnio ujezdzam okolice Koronowo - Byszewo - Salno, genialne tereny
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.