Skocz do zawartości

Gdzie jeździcie?

damiankk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem mieszkańcem jakże pięknej Bydgoszczy (dokładnie Szwederowo), mam problem, bo po pierwsze nie mam gdzie jeździć a po drugie nie mam z kim jeździć. Już od 8 latek robie wypady do lasu Kujawskiego, znam chyba już go na pamięć. Mam do was pytanie, gdzie wy jeździcie na tych malowniczych terenach?W Myślecinku też już byłem wiele razy i już mi sie znudził. Może kiedyś się gdzieś umówimy i razem pośmigamy? :)

Napisano

chłopacy np. z Alternatywy często uderzają na Chełmno

wpadnij na Masę to będziesz miał z kim jeździć

www.masa.bydgoszcz.pl

Napisano

Proponuje we wszystkie strony świata  :o  

-na Toruń (Ostromecko, Wałdowo, Zamek Bierzgłowski etc. asfalt & drobny teren), z Torunia można fajnie odbić do Ciechocinka

-na Koronowo (Maksymilianowo, Samociążek etc. - szosa, ale da radę terenem)

-na Świecie (Strzelce D&G,Borówno Włóki - asfalt - dużo podjazdów  :P ) dalej można na Chełmno

-na Poznań (ul. Nakielska do Nakla ;)  dalej na Szubin), na dłuższą wycieczkę polecam przejechać się do Żnina i Biskupina, bardzo ładne widoczki :o .

-do Solca Kuj. szosą.

-do Chełmna przez Ostromecko.... w sumie w Ostromecku są niesamowite tereny!!! Zgubiłam się tam, ale za to jaki klimat był w lesie :D

-górki fordońskie

na małych dystansach kręcę się po Myślu, mieście, szosie Gdańskiej, Jarużynie, na szosie do Torunia, ostatnio zasmakował mi las przy Chemiku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...