mymoon1993 Napisano 27 Lipca 2007 Napisano 27 Lipca 2007 Mam shimano deore lx i amor RS tora 318 podczas jazdy ociera tarcza o klocki, niewiem czemu.
Lukasz1306 Napisano 27 Lipca 2007 Napisano 27 Lipca 2007 ooo koledzy!!!!! na regulowaniu może sie ta historia nie skończyć...... tak samo miałem w poprzednim rowerze... Żeby nie obcierało musiałem poluzować linkę... a jak ją poluzowałem, że juz nic nie obcierało to hamulec był bezużyteczny - nie hamował.... a może koło jest krzywe i tarcza ociera w kilku miejscach????????????
jurasek Napisano 28 Lipca 2007 Napisano 28 Lipca 2007 w pierwszym odruchu zamknąłem temat ale są wakacje i luzu trochę potrzeba skorzystaj kolego z wyszukiwarki a dopiero jak nie znajdziesz odpowiedzi to pytaj problem ocierającej tarczy wiele razy był u nas omawiany i pewnie spotkasz nawet temat jak wyregulować hamulec a kolegów proszę o mniej emocjonalne komentarze w stosunku do świeżego usera
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.