Misiek_z11 Napisano 12 Lipca 2007 Napisano 12 Lipca 2007 Witam Wszystkich !!! Sam jestem użytkownikiem ramy tej firmy Model XC później wrzucę fotki.... Założyłem ten temat bo chyba kilku nas jest na tym forum . Więc wpisujcie się i piszcie o swoich rowerach... Oto mój... Rama: DEMA XC Amortyzator : RST Aerosa AET Koła : Remerx Grand Rock Korba : RPM ISIS Przerzutka przód : Shimano LX Przerzutka tył : Shimano Acera Manetki : Shimano SIS (świetna waga B rocznik 1998 ) Klamki : Avid SD7 Hamulce : Avid SD7 Pedały : Author Wolnobieg : Shimano Suport : FSA I to chyba na tyle jeśli czegoś nie napisałem to pytajcie z chęcią napiszę i resztę użytkowników też zachęcam..
01LukasZ Napisano 12 Lipca 2007 Napisano 12 Lipca 2007 ja mam demke raveo i musze powiedziec ze jestem bardzo zadowolony.... co prawda naped juz do wymiany powinien pojsc ale rowerek przejechal juz swoje i sprawowal sie bez zarzutu.... we wrzesniu zanosi sie na zmiany ale puki co jest dema
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.