Skocz do zawartości

[suport] na isis

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

chodzi mi o taką rzecz. który suport ma najgrubszą ośkę w środku. nie będę ukrywał że nie znam się na tym.

czyli który będzie najmocniejszy. Do tej pory miałem accenta który jak zjeżdżałem z krawężnika pękł mi na pół. ścianki ośki maja nie więcej niż milimetr. A wiem że są suporty grubsze. Mam nadzięję, że jasno napisałem o co mi chodzi :)

Napisano

Jeśli dobrze rozumiem co masz na myśli to np. truvativ giga pipe team sl (ten lżejszy na 2 łozyskach maszynowych) ma ścianki 1,5 mm, natomiast truvativ giga pipe dh (4 maszyny) ma ścianki aż 3,5mm, ale wagę swoją również ma...

Pozdro

Napisano

dobrze właśnie o to mi chodziło, czy taki dh model mogę spokojnie włożyc do ramy krosowej z gwintem angielskim rozmiar 68 113

Napisano

Nie będzie problemu - suport pasuje do mufy 73mm i 68mm (z podkładką redukcyjną lub ew z napinaczem pod suport), długość osi 113 i wiem też, że są 118.

Jedynie będziesz musiał zmienić śruby mocujące korbę, gdyż do modelu dh pasują m12, a zapewne od starego suportu masz m15.

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...