kadlubek Napisano 10 Czerwca 2007 Napisano 10 Czerwca 2007 Właśnie stoje przed wymianą korby w moim Magicu. zdecydowałem sie na fc-m 540 z tej oto aukcji allegro : http://allegro.pl/item201432163_korby_deor...ink_149pln.html lecz nie jestem pewien jaki suport wybrać do tej korby. sprzedawca na allegro proponuje zgodnie z zaleceniami producenta zakup od razu suportu BB-ES 30 wraz z korbą , w rozmiarze 68-133 . i Mam pytanie 1. Jaka jest długość mufy w Kellysie Magicu? - sam mierzyłem lecz nie wiem odkąd dokąd dokladnie mierzyć. 2. Czy ten suport o wymiarach 68-133 podany na aukcji allegro jest odpowiedni do zamontowania w mojej ramie ( wydaje mi sie ze suport jest kompatybilny z korbą bo taki sam zaleca producent)? 3. Czy ewentualnie po zamontowaniu zachowam dobrą linię łancucha? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź
Mod Team Odi Napisano 10 Czerwca 2007 Mod Team Napisano 10 Czerwca 2007 1. 113 a nie 133 mm. 2. Gdybyś użył wyszukiwarki to znalazłbyś wszystkie potrzebne informacje. Korba bardzo popularna, temat poruszany wielokrotnie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.