Bartez23 Napisano 25 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Witam ! Szukam w miarę tanich i dobrych oponek do XC w kolorze najlepiej czerwonym, chodzi mi o to aby była najlepiej cała czerwona lub tylko ostatecznie boki miała w tym kolorze. Jak na razie znalazłem tylko Panaracer Fire XC Pro oraz Continental Explorer, ale może znacie jeszcze jakieś inne marki ?? Dzięki za odpowiedzi pzdr. Bartez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf Napisano 27 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 jeszcze są Continentale Escape, mam z czerwonym bokiem, kupiłem za 40zł i spisują się bardzo dobrze, tylko chyba juz nie kupie kolorowych opon, bo żeby była fajne czerwone trzeba co chwile czyścić, od łańcucha sie brudzą, najlepiej się czyści benzynką ekstrakcyjną, tylko trzeba na napisy uważać bo sie mogą zmyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 Widać, że Bartez już nie ma na co kasy wydawać jak mu kolorowe opony przychodzą na myśl Weź Panaracera, bo chyba kolorowych zwijaków Explorerów nie ma (a drutowe bodajże bardzo miękkie). No i wytestujesz Panaracery bo mi się widzą fajne i jakby Ci się sprawdziły to też biere Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejtca Napisano 28 Kwietnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 jeszcze jest Michelin Mountain X’trem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zawojabike Napisano 20 Maja 2007 Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Jeszcze ciekawą propozycją wydaje się być IRC Mythos - wystepuje w wersji z czerwonym bokiem opony. Bardzo dobra opona. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.