rave1 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Cześć, od paru miesięcy kręcę na tunturi e-gravel, który jest wyposażony w SC-EN600 z przyciskami SW-EM800 i przerzutka Cues Di2 RD-U6050. Zgodnie z opisem na centrum rowerowe tego wyświetlacza, jest on wyposażony w bluetooth oraz ANT+, więc powinien się łączyć z E-Tube ride, gdzie można dostroić np zakres kadencji w trybue automatycznym oraz inne parametry wspomagania el. Strona shimano to potwierdza. KOMPUTER ROWEROWY Wyświetlacz SHIMANO Steps SC-EN600 E-bike | CentrumRowerowe.pl Problem w tym, że nie mogę go w żaden sposób sparować ani z telefonem przez bluetooth ani z zegarmiem garmin fr 945 na ANT+. Na wyświetlaczu nie ma ikonki BT, a w ustawieniach nie widzę pozycji związanej z BT. Czy ktoś może doradzić coś w tym temacie? Sprawę zgłaszałem do centrum rowerowego, gdzie rower zakupiłem, twierdzą, że nie ma bluetooth w tym rowerze, z czym się nie zgadzam. Gdzies widziałem informacje, że może to być wyłączone z poziomu głębokich ustawień. Serwisi części rowerowe Serwisi części rowerowe Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi