jeanspepe Napisano Sobota o 19:20 Napisano Sobota o 19:20 Witam. Ktoś ma do polecenia bagażnik rowerowy na hak, który pomieści 2 rowery elektryczne oraz 2 rowery dziecięce (zwykłe, bez napędu elektrycznego)? Zależy mi na sprawdzonym modelu. Będę wdzięczny za rekomendacje Cytuj
Pietrash Napisano Sobota o 20:08 Napisano Sobota o 20:08 Mogę polecić Thule Velocompact 926 wersja 3+4. Z tym aby zamontować czwarty rower potrzebna jest dostawka którą trzeba dokupić osobno. Ale gdybym miał dzisiaj kupywać bagażnik to wybrałbym Thule EasyFold 3. -wiekszy udźwig (chociaż tutaj może Cię ograniczać bardziej sam hak) -lepsze ramiona mocujące rowery (zwłaszcza dla carbonu) -składany, co ułatwi przechowywanie w bagażniku -większy rozstaw osi roweru ( co w przypadku MTB może mieć znaczenie) 1 Cytuj
jeanspepe Napisano Niedziela o 19:32 Autor Napisano Niedziela o 19:32 Ale mi namieszałeś;)Thule Velocompact 926 ciągle gdzieś mi przewija się przez głowę. Myślę że to może być dobry wybór,dzięki!!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi