m83s7 Napisano 12 Kwietnia Napisano 12 Kwietnia Cześć, stałem się posiadaczem świetnego licznika Bryton Rider 460. Niestety nie mam zielonego pojęcia jak zresetować Trip 1 i Trip 2. W manualu opisane jest to bardzo lakonicznie: Cytat Cumulative mileage recorded before you reset it. They are 2 separate trip measurements. You are free to use Trip 1 or Trip 2 to record,for example, weekly total distance and use another to record, for example, monthly total distance. No i właśnie nie mam zielonego pojęcia jak to zresetować. Dodam, że licznik ma jeden profil rowerowy i nie ma żadnej opcji w menu typu bike/profil gdzie mogłoby sie znaleźć Tripy. Jedyne co znalazłem to w aplikacji Bryton Active > Bike Settings > Overiew i można niby w pozycji ODO1 i ODO2 zmienić wartości bo odpowiadają one wartościami tym Trip 1 i Trip2 z licznika. Ale zmiana nie powoduje zmian w liczniku. Jestem lekko zagubiony. Ktoś to rozkminił? dodam, że firmware update to 045.013.0002.01.012.001 - czyli najnowszy. pozdrawiam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi