lucixx Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Cześć Szukam fulla Aktualnie do wyboru pozostały Canyon Lux Trail cf 9 rozmiar S Orbea oiz m10 rozmiar M Mam 173 cm wzrostu, noga ok 80 Proszę o pomoc w wyborze, plusy, minusy Cytuj
lucixx Napisano 8 godzin temu Autor Napisano 8 godzin temu Dodam tylko, że Canyon jest na osprzęcie Sram Gx Axs, kołach dt swiss z piastą 240 oraz RS Sid Orbea na xt na lince, kołach Oquo z piastami dt oraz Fox Float Wagowo Canyon 12, Orbea 11 Cytuj
emski Napisano 7 godzin temu Napisano 7 godzin temu canyon koła - carbon DT XRC 1501, www pokazuje dostępny rozmiar XS, raczej za mały na Ciebie v epic 8 evo (comp) Cytuj
lucixx Napisano 41 minut temu Autor Napisano 41 minut temu (edytowane) Canyona mam w domu w rozmiarze S. Cena była jeszcze niższa niż teraz i szybko schodziły. Orbea kosztuje ok 20k, jest wygodna, stąd temat, bo mam dylemat. Edytowane 40 minut temu przez lucixx Cytuj
emski Napisano 3 minuty temu Napisano 3 minuty temu xt wydaje się tańszy w eksploatacji, oba rowery są OK, który wygodniejszy dla CIebie i bardziej cieszy oko, ja bym brał LT Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi