nieborak Napisano 11 godzin temu Napisano 11 godzin temu Sprzedam frameset, niedokończony projekt/upgrade Scott Metrix 30. Poniżej specyfikacja. Rama: - rozmiar S, rura pozioma 52 cm, rura podsiodłowa 52 cm, tylne widełki 42 cm - geometria endurance - stan oceniam na dobry+, posiada normalne ślady użytkowania Części: - widelec Scott, przemalowany na czarno i zawoskowany - koła Syncros Race 22, adaptery pod tarcze na 6 śrub, 28 szprych - opony Continental CrossKing CX 700x35C - sztyca karbonowa 27,2 x 350 mm - zacisk Accent, NOWY - siodełko Orbea, NOWE - stery maszynowe ZTTO - mostek Ritchey WCS C220 110 mm, NOWY!!! - kierownica 650 mm, NOWA - podkładki A2Z, karbonowy kapsel, NOWE - korba CNC 170 mm (mam również taką samą nową 165 mm) - blat 40T, NOWY - kaseta 9s 11-28, NOWA - manetka 9s Shimano M440 (nie ma na zdjęciach) - hamulce: klamki Shimano RS600, zaciski Shimano RS405 (nie ma na zdjęciach) - tarcze hamulcowe 160 mm, NOWE Jak widać brakuje tylko tylnej przerzutki, łańcucha, linek, pancerzy i chwytów. Poza tym ramę rozwierciłem pod pełny pancerz tylnej przerzutki, więc trzeba by dopasować jakiś ślizg pod ramę na dwa kable (przerzutkowy i hamulcowy). Do tego dorzucam NOWE opony Schwalbe X-one Allround 700x35C z żółtym bokiem. Cena 2700 zł. Zdjęcia w ogłoszeniu allegro https://allegrolokalnie.pl/oferta/scott-metrix-30-s-gravel-fitness-frameset-projekt-do-dokonczenia Mogę również puścić bez manetki, kasety itp., wszystko do dogadania. Zestaw jest do obejrzenia w Koziegłowach k/Poznania.
Rekomendowane odpowiedzi