MusicMan Napisano 6 godzin temu Napisano 6 godzin temu (edytowane) Cześć planuje przejechać z warszawy do Siedlec po załączonej trasie, interesuje mnie fragment od Kuszyna do Siedlec. 1 trasa - w rejonie kaluszyna zjazd na dół - jest tam duży ruch? Patrząc na street view to raczej niewielkie wsie i jest nadzieja ze niewielki. 2 trasa - zjazd na DK 92 - ruch spory ale na street view widzę na całej długości szeroki pas awaryjny - warto? 3 trasa - drogami serwisowymi wzdul autostrady do samego końca - w pewnym momencie na stravie mam brak aktywność jakby nie było fragmentu przejazdu (zaznaczyłem przerywana linią), musiałbym pojechać na dół do DK92 i wrócić.. Google i street view nie pokazuje, widzę tylko ślad na stravie. Da radę to przejechać czyt konieczny objazd? 4 trasa - to w zasadzie kontynuacja 2 i 3 trasy - jest możliwość dojechania do Siedlec serwisówkamo wzdłuż autostrady na tym fragmencie? Co proponujecie? W grę wchodzi tylko asfalt, najlepiej z niewielkim ruchem aut. Będę wdzięczny za pomoc i sugestie. Strava z automatu wytycza mi trasę bardziej na północ przez Grębków, Kopcie, Niwiski - może tak? Edytowane 6 godzin temu przez MusicMan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi