Skocz do zawartości
  • 0

Kross Explorer 5.0 Vs Trans X.0

Pytanie

Gość Tomek
Napisano

Witajcie,

Jestem laikiem w rowerach. Zabieram się za kupno roweru trekkingowego. W tygodniu odwożenie dzieciaków do szkoły a sam potem do pracy a w weekendy i wakacje jakieś dłuższe wypady za miasto poza asfaltem.

W oko mi wpadł rower Kross Explorer 5.0 - ogólnie jest słabo dostępny i mało materiałów można znaleźć na temat tego roweru. W centrum rowerowym usiadłem i się przejechałem w koło. Jest bardzo wygodny i w mieści się w moim budżecie.
Nawet na oficjalnej stronie Krossa nie ma tej linii modelowej. Natomiast jest dużo odnośnie linii Trans X.0. I teraz kilka pytań do was mam. Liczę, że pomożecie mi 🙂.

1. Czy warto w ogóle brać pod uwagę rowery trekkingowe marki Kross? Jeśli nie to jaką inną firmę polecicie w tym budżecie?
  2. Jeśli nie Explorer to jaki inny? Trans? Jaka jest różnica między Explorer a Trans?
  3. Crossowe rowery raczej nie dla mnie.

Dzięki!

Pozdrawiam

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Gość
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Odpowiedz na pytanie...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...