miki27 Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu (edytowane) Witam serdecznie Na starcie zaznacze ze kompletnie nie znam sie na rowerach. Szukam czegos do jazdy rekreacyjnej glownie po miescie. Budzet to maks 6 tysiecy. Zalezy mi na jak najlepszym stosunku ceny do jakosci. Jest duza szansa ze jako laikowi nie jest potrzebny mi tak drogi rower bo nawet nie zauwaze roznicy i starczylby tanszy rower. Bede wdzieczny za kazda pomoc i jesli nie nawet o link to o wskazowki czego szukac i na co zwracac uwage. Mam 180 okolo 90 kg. Troche poszperalem I to kilka modeli ktore sie przewijaja: Ubibike xenon Unibike zethos Trek dual sport 3 Rower gravel KROSS Esker 6.0 Polygon Heist X7 https://www.bike-discount.de/en/radon-jealous-al-6.0-1 (nie ukrywam ze ten podalem bo znalazlem fajna okazje na niego) Dziekuje za pomoc Edytowane 1 godzinę temu przez miki27 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi