Dbidzi Napisano Niedziela o 04:59 Napisano Niedziela o 04:59 Hej, szukam e-MTB do jazdy na co dzień. 90% użytkowania to lasy i częściowo asfalt w województwie nizinnym. Sporadycznie wyjazdy w Karkonosze Na czym mi zależy to dobre wyposażenie i przyjemna geometria ramy, raczej na 100% wykluczam fulla- brak problemów z kręgosłupem, brak ambicji do progresowania w kierunku trudnych technicznie tras (rower jest dla mnie odskocznią od innego sportu jaki uprawiam na poważnie) i w sumie spore dystanse pokonywane na asfalcie. Zastanawiam się nad: https://skiteam.pl/rowery-gorskie-mtb-hardtail/8690-rower-cube-808700-reaction-hybrid-slt-800-4054571459893.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=[Rowery][PMAX] - Rowery&gad_source=1&gad_campaignid=17620163168&gbraid=0AAAAADiCn1CvdxoQNPLObhTcYQDGXAh08&gclid=CjwKCAjw49vEBhAVEiwADnMbbEZFRhilEr0Jmq-3XME0Qg7KLJbvEvIWyNpUmMQ3xunCOKihWPvgNBoCjh4QAvD_BwE I tutaj moja prośba, jako że moja wiedza o rowerach jest bardzo skromna, prosiłbym o opinie o tym rowerze albo chociaż o poszczególnych elementach wyposażenie jeżeli ktoś miał z nimi do czynienia. Budżet do około 20k, nie jest sztywny Jeżeli są jakieś ciekawe alternatywy poproszę o ich przedstawienie : ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi