xchezzi Napisano Wtorek o 13:07 Napisano Wtorek o 13:07 Cześć, tak jak w tytule szukam jakiegoś tylnego bagażnika do roweru na sakwy. Rower w rozmiarze L 56. Mam kilka bagażników na uwadze: Topeak SUPER TOURIST MTX 2.0 Roswheel TOUR 26-700cc -27,5" Crosso Tylny bagażnik rowerowy – aluminiowy Giant Disc Rack Czy któryś z nich jest warto polecenia i będzie pasował do Boreasa? Chciałbym się zmieścić do 200 złotych. Cytuj
loswiaheros Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu (edytowane) Crosso na pewno ma sprawdzone te bagażniki i nie spotkałem się jeszcze, żeby ktoś miał z nimi problemy. Są dość "elastyczne" jeśli można tak powiedzieć o aluminium, więc fajnie układają się do ram rowerowych. Do Twojego roweru będzie ten aluminiowy na pewno pasował, ale wg mnie z prętami 250 a nie te standardowe 180 mm, więc wykroczy to 9zł poza budżet: https://crosso.pl/produkt/bagaznik-rowerowy-tylny-crosso/?attribute_pa_dlugosc-pretow-montazowych=250mm Edytowane 8 godzin temu przez loswiaheros Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi