Byderobo Napisano Niedziela o 16:22 Napisano Niedziela o 16:22 (edytowane) Witam, Kupiłem bazę do budowy super lekkiego sztywnego MTB na asfalty i szutry (Taki grawelo-fitness na bazie starego 26" MTB). Niestety przez moją głupotę i nieuwagę zmieliłem tylną przerzutkę (M986). Teraz szukam dla niej zastępstwa. Mógłbym polować na używaną M986 lub kupić nową T8000 lub nową M786. XTR jest oczywiście najlżejszy, ale też ma najmniejszą pojemność. M786 jest po środku a T8000 jest najcięższa i ma największą pojemności (wersje SGS) Używana M986 jest 2 razy droższa niż nowe XTki poza tym pojemności XTkow bardziej mi pasują. Mógłby ktoś się wypowiedzieć jak pracują te przerzutki, jakie są ich mocne i słabe strony? Edytowane Niedziela o 16:33 przez Byderobo Cytuj
Byderobo Napisano Niedziela o 16:38 Autor Napisano Niedziela o 16:38 Powstało małe zamieszanie, cenowo sprawdziłem przerzutkę M781 która ma niestety pojemność tylko 35z. M786 która ma pojemność 43z jest w nieco niższej cenie niż używany XTR ale nie 2 krotnie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi