DzikiKaczor Napisano 2 Lipca Napisano 2 Lipca (edytowane) Cześć mam do sprzedania rower Northtec Gravity 2 26". Rower ogólnie jest w dość ciężkim stanie, ale napęd powinien działać mimo stania ze 2-3 lata w piwnicy po ostatnim wypadzie, gdzie poszła mi jedna szprycha IMO do wymiany koła, widelec i rączki na kierownicę. Rama i napęd powinny być ok, grupa DEORE, koła do wymiany - nyple pordzewialy, jedna szprycha wyszła i pewnie za nią pójdą kolejne, widelec do wymiany (w sensie mozna jeździć ale nie działa amortyzator), rączki kierownicy do wymiany - totalnie zjechane. Niestety nie mam pojęcia czy ten rower ma jakąkolwiek wartość - w pierwszej chwili chciałem go wyrzucić albo oddać znajomemu, ale w sumie jak go obejrzałem to dość ładnie się prezentuje no i jednak przerzutki DEORE być może mają jeszcze jakąś wartość. Jakby mi to ktoś zabrał za parę stówek to byłbym bardzo zadowolony, a jeśli z tego ogłoszenia wyjdzie, że lepiej to oddać kumplowi, żeby sobie wrzucił w to jakieś używane koła po taniości to też spoko A może w ogóle szkoda zachodu i już tylko na złom z tym? Galeria zdjęć: https://imgur.com/a/ManGIZV Edytowane 2 Lipca przez DzikiKaczor
Rekomendowane odpowiedzi