Roon Napisano Czwartek o 12:48 Napisano Czwartek o 12:48 Witam jak w temacie szukam roweru elektrycznego dla mamy (60lat). Głównie dojazdy do miasta (4km) i jakieś rekreacyjne pewnie. Mieszka w domu więc ładowałaby w garażu. Szukać czegoś z wyjmowaną baterią czy z zintegrowaną? Jak wygląda później np wymiana takiego aku? Znalazłem parę modeli ale nie zamykam się tylko na nie. Będę wdzięczny za każdą pomoc. 1. Unibike Optima 2. CANNONDALE Mavaro Neo SL 2 3. BARTON TRIP 2.0 EASY 4. Husqvarna Towner 2 Cytuj
Roon Napisano Czwartek o 16:43 Autor Napisano Czwartek o 16:43 Jeszcze coś takiego? Ecobike Basic Black AXA Ecobike X-City TABOU MONO UP ECO TABOU MONO UP 1.0 Cytuj
XC100S Napisano Czwartek o 17:34 Napisano Czwartek o 17:34 Rowery z baterią na bagażniku i hamulcami v omijaj. Teoretycznie silniki centralne się wybiera ale w pewnych przypadkach lepszy może się okazać silnik w tylnym kole. Wybierz ten rower który ma lepszy serwis tam gdzie ten rower będzie. Cytuj
Roon Napisano Czwartek o 17:41 Autor Napisano Czwartek o 17:41 Nie zauważyłem tego w ecobike, fakt. W zasadzie to mała miejscowość i żadnego serwisu nie ma, może husqwarna ale nie wiem czy rowery tez tam serwisują. Cytuj
Roon Napisano Czwartek o 18:00 Autor Napisano Czwartek o 18:00 ok dzięki a barton vs unibike? porównywalne? Cytuj
XC100S Napisano Piątek o 08:40 Napisano Piątek o 08:40 (edytowane) Barton, nie znam Unibike ładny i chyba lepszy od tego z Centrum Tu się nie ma co rozpisywać bo rowery poziom trzymają a częstotliwości jeżdżenia będzie chyba niska więc … Edytowane Piątek o 08:44 przez XC100S 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi