Tajffun Napisano 10 Czerwca Napisano 10 Czerwca Cześć tak jak w tytule szukam swojego pierwszego roweru elektrycznego do 13 tys zł max. Nowy lub prawie nowy. rozmiar L poki co moim faworytem ze względu na komfort jazdy (wyprostowane ciało podczas jazdy) to focus aventura 2 6.8 lub 6.9 750w. Jeśli macie jakieś inne propozycje to chętnie rozpatrzę ;). Cytuj
pc131 Napisano 11 Czerwca Napisano 11 Czerwca Kelly's E-carsen 30 czasem 70 mieści się w tej cenie. Robiłem ostatnio jazdę testową takim rowerem z silnikiem Panasonic GX ultimate 95Nm i jechało się bardzo fajnie. Tylko to jest rower trekkingowy (opony 2.0 szerokość), w miarę wyprostowana pozycja. Jeżeli chcesz coś w teren to Ecobike ma nowe propozycje (Expedition SUV, RX500) w podobnym pułapie. Cytuj
Tajffun Napisano 12 Czerwca Autor Napisano 12 Czerwca Hmm jak wypada ten silnik panasonic GX w porównaniu do Bosch CX? Szerokość opon nie jest dla mnie ważna. 1 Cytuj
pc131 Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca @Tajffun nie mam porównania do Boscha CX ponieważ mi nie jeździłem, Panasonic zrobił na mnie dobre wrażenie jest cichutki i fajnie wspomaga na eko, natomiast uważam że Bosch CX to też dobry wybór, przynajmniej do jazdy trekkingowej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi