Simon89 Napisano Piątek o 13:13 Napisano Piątek o 13:13 Cześć. Zastanawiam się nad zakupem roweru dla siebie. Mam dylemat czy celować w jakiś e bike czy jednak w klasyczny rower. Aktualnie posadam kupionego kilka lat temu rockridera btwin 340. Generalnie jeżdżę głównie po mieście tzn ścieżki, ulica, ale znajdą się też jakieś ścieżki leśne czy polne. No i czasem skocze do pracy. Chciałbym wydać kwotę między 2000 a 5000 zł. Z e rowerów znalazłem jedynie w sumie w tej cenie ale nie ma o nim żadnych opinii. Rometa e-rambler 1.0 https://romet.pl/rower-elektryczny-romet-e-rambler-1-0-504wh-5557.html Co do klasycznych rowerów to na razie przeglądam forum i patrze co tam jest polecane. Bardziej jednak skłaniał bym się do crossa niż mtb. (mam taki rower teraz i na grubych oponach jeździ się ciężko w sumie) Chcialbym żeby rower posiadal przedni amortyzator bo wydaje mi się że się może przydać czasem na jakiś zjazdach z krawężników czy jakiś polnych ścieżkach. Mam 170 cm i 70 kg. Fajnie by było oczywiscie się przymierzyć do jakiego roweru. Mieszkam w aglomeracji Śląskiej więc jak ktoś zna jakiś fajny sklep w okolicy Katowic czy Sosnowca gdzie jest duży wybór rowerów to poprosze. Ps moja wiedza techniczna kończy się na tym, że wiem że rower ma ramę i dwa koła 😉 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi