Dawid97 Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca Siema, Szukam gravela maks do 6k, moje typy to: 1. Van rysel grx 2x12 2. Esker 6.0 grx 2x12 3. Aspre 3 grx 2x11 4. Ewentualnie Romet NYK na sramie 1x11, gdyby był faktycznie jakiś lepszy. Większość dróg to asfalty i chodniki, ale są też lasy i różne suztry jednak powiedzmy, że w 30%. Zależy mi na dobrych przełożeniach, dlatego głównie pod uwagę biorę grx 2x12. Obecnie mam Orkan 6 CS, jest uniwersalny, ale brakuje mi prędkości na płaskim. Z górki rozpędziłem się 60,5 i to nie był jego maks. Z góry dzięki za porady 🙂 Cytuj
tomiii Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca Van rysel, fajna cena, teraz jest promka , ma niemal wszystko co potrzebne. Pewnie z dostępnością nie będzie problemu. Kross specyficzną geometria, warto się przymierzyć, na wew prowadzenie linek. Romet jak pierwsza opcja tyle że ma 11 przełożeń a nie 12 co może być wada lub zaletą. Pomiędzy tymi to westia marki, ceny, dostępności i ew prowadzenie linek. 1x na przewagę asfaltu i ścieżek bym nie brał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi