owiecs Napisano 28 Maja Napisano 28 Maja Cześć, Do sprzedania Kellys Thorx 50 hardtail z kołami 27,5 cala. Rower gruntownie wyczyszczony, sprawdzone podzespoły, co trzeba było wymienić to zrobiłem. Opis jest w ogłoszeniu OLX, link poniżej. Maszynę wziałem od pierwszego właściciela, który tylko jeździł, ale nic nie serwisował. Więc tu było brudne, tam nie do końca działało. Całe szczęście jeździł po lekkim terenie, więc ogólnie rower jako taki nie jest zajechany, bardzo mało ubytków i rys na ramie. W archiwum mam gdzieś parę fotek z serwisu, m. in. bebechy amortyzatora, żadnej rdzy czy mocnych przetarć nie ma. Jednocześnie kupiłem tego Thorxa oraz Kellysa Reyon, którego też sobie zrobiłem i padła decyzja, że zostaje Reyon, a ta bida mi została. Piszcie w razie pytań. Rower mam w Rzeszowie, ale jeżdzę tu i tam, więc mógłbym dowieźć (lublin, kraków, przemyśl i wszystko co po drodze). https://www.olx.pl/d/oferta/kellys-thorx-50-rozm-m-kola-27-5-rok-2018-po-duzym-serwisie-CID767-ID12jkGk.html?bs=olx_pro_listing
Rekomendowane odpowiedzi