Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Tu masz świetny rower 

https://www.bike-discount.de/en/merida-ebig.nine-400-eq-ep2 
Sztywne osie, mocny silnik, napęd Deore, widelec golenie 34 mm itd 

To co pokazałeś to słabe propozycje. 
Albo z Polski, resztę weź na raty. Pełen automat, znacząco niskie potrzeby obsługi. Usługi smart w rowerze. 
https://www.decathlon.pl/p/rower-miejski-elektryczny-elops-ld-920-e-lf-silnik-owuru-niska-rama/_/R-p-302308?mc=8664452

Edytowane przez XC100S
  • +1 pomógł 1
Napisano (edytowane)

Nie widze dostepnosci w kraju Meridy ,a ten 2 poza zasiegiem finansowym [nie korzystam z rat bo przedrazam zakup].Ale masz racje bo w granicach 8 tys to ciezko cos trafic porzadnego.Otwiera sie duzy sklep rowerowy u mnie [za tydzien] stad moje pytania

Wazne jest dla mnie aby miec na miejscu serwis.Niestety moje doswiadczenie z elektrykami jest zerowe.Nie chce sie wpakowac jak koledzy z chinczykami w stylu Engwe.

Edytowane przez pprzemo
Napisano (edytowane)
8 minut temu, burz napisał:

Dzieki za sugestie,tez go ogladalem i jest super ale nadal poza zasiegiem cenowym.

Sprecyzuje swoje pytanie:

Co w kwocie do 8 tys.moglo by byc? ..-np: z tych pozycji co podalem.

Edytowane przez pprzemo
Napisano (edytowane)

Negocjuj, przy zakupie za gotówkę masz szansę. Poza tym taki rower to zakup na kilka lat, nie warto się ograniczać ze względu na dodatkowy tysiąc. 

Edytowane przez burz
  • +1 pomógł 1